Föregående
Nästa

yalla trappan ställer om under corona

Vår lunchrestaurang på Von Rosens väg 1 är stängd tills vidare. Vi följer FHM:s råd angående avstånd i dessa tider och har därför beslutat att avvakta med nyöppningen på vår lunchservering. Istället använder vi lokalerna till undervisning inom vårt samarbete med Arbetsförmedlingen och Arbetsmarknads- och Socialförvaltningen, “Yallas väg till arbete”.

Varmt välkommen att förbeställa lunch för catering via catering@yallatrappan.se!

Lunchrestaurang

I hjärtat av Rosengård, på von Rosens väg 1, kan du avnjuta våra luncher. Vi varierar säsongens råvaror med smaker från hela världen.

Vi håller stängt tills vidare på grund av Covid -19.

Rätterna som serveras är inspirerade av smaker från mellanöstern och vegetariska/veganska. Vi utgår ifrån det som våra årstider har att erbjuda. På torsdagar serverar vi kött, fågel eller fisk. Som alternativ kan du välja en mustig soppa. Sallad och bröd finns för självservering. Så länge vädret tillåter har vi en generös uteservering med prunkade grönska varifrån vi även använder egenodlade örter i matlagningen.

Självklart går det också bra att bara ta en kopp kaffe och en god kaka. Vi varierar kakorna varje vecka.

Veckans meny

vecka

Hej vänner! Vi har bollat och bollat och kommit fram till att hålla lunchserveringen stängd tills vidare på grund av rådande omständigheter med Corona. Vi levererar fortfarande catering, Middagskasse och Grillkasse. Vi passar också på att koka väldigt mycket goda marmelader. Ta hand om er!

veckans soppa

Det är vi som jobbar i restaurangen