Föregående
Nästa

yalla trappan anpassar sig under corona

Istället för att ni kommer till oss så kommer vi till er! Mellan 11:00-13:00 levererar vi lunch- eller middagskasse direkt utanför din dörr, gratis. I västra hamnen kan du avnjuta din lunch på plats eller ta den med om du vill. Du kan även hämta upp din förbeställda middagskasse. Förbeställ din lunch- eller middagskasse på catering@yallatrappan.se. Varmt välkommen!

Lunchrestaurang

Våra lunchrestauranger är belägna i hjärtat av Rosengård, på von Rosens väg 1 och på andra sidan stan i Västra Hamnen på Stora Varvsgatan 15A. 

Vi varierar säsongens råvaror med smaker från hela världen.

Öppettider på Stora Varvsgatan 15A är 11:00-15:00. Här kan du äta på plats eller ta med din mat i våra miljövänliga förpackningar.

På von Rosensväg 1 tar vi, under rådande omständigheter, endast emot förbokade sällskap mellan 10-15 personer. Boka på kontor@yallatrappan.se.

Rätterna som serveras är inspirerade av smaker från mellanöstern. Vi har alltid vegetariska, veganska och animaliska alternativ. Vi utgår ifrån det som våra årstider har att erbjuda.  Så länge vädret tillåter har vi en generös uteservering med prunkade grönska varifrån vi även använder egenodlade örter i matlagningen.

Självklart går det också bra att bara ta en kopp kaffe och en god kaka. Vi varierar menyerna varje vecka.

Veckans meny

vecka 38