Föregående
Nästa

Sy-ateljé

Denna verksamhet har till vår stora glädje tagit ett stort kliv framåt.
Vi startade med dräkttillverkningen för barnavdelningen på Malmö Stadsbibliotek i samarbete med Malmö Folkhögskolas Modefabrik.

Idag serietillverkar vi olika produkter, främst inom hemtextil, till företag som värdesätter kvalitét, kommunikation, socialt hållbara och närproducerade tjänster.

OBS! Vi har för tillfället tekniska problem med våra kontaktformulär. Vänligen kontakta Ateljén på atelje@yallatrappan.se eller 0720-80 89 61.

Yalla Trappans Sy-service

Ett stenkast från Rosengård, på Sallerupsvägen 138D finner du Yalla Trappans syateljé. Här arbetar skickliga sömmerskor med modern utrustning och hög kompetens. Vi serietillverkar åt företag och designers och utför också tillfälliga produktioner beroende på volym.

Yalla Trappan har även ett unikt samarbete med IKEA som bl a innebär att vi utför sömnadstjänster inne på varuhuset IKEA Svågertorp. Som kund kan du köpa tyg på IKEA:s Textilavdelning och sedan direkt beställa sömnad utifrån dina egna önskemål i Yalla Trappans Ateljé. Vi finns direkt till höger efter kassorna.

Under våren 2019 ingick Yalla Trappan och H&M ett samarbete som är det enda av sitt slag i Sverige. I sin satsning ”Take care” för ett längre hållbart plagg kan du i H&M:s butik på Gustav Adolfs Torg få dina plagg lagade eller ändrade samt försedda med brodyr. Yalla Trappan bemannar och bistår med våra fantastiska kunskaper.

kontakta oss

öppettider

För beställning av sömnad och/eller prisuppgifter är du välkomna till Sallerupsvägen 138D i Malmö.

Ateljén är öppen vardagar 8.00 – 16.00.

Ateljéerna på H&M och IKEA är öppna vardagar 10:00-18:00.

Du kan även ringa oss på 0720-80 89 61 eller till Ateljén på H&M 0734-62 24 38 eller Ateljén på IKEA 0720-80 83 70

Här är ett urval av våra uppdragsgivare och samarbetspartners:

  • IKEA
  • H&M
  • Gotain AB
  • Region Skåne